Γνωρίστε μας

Καλώς ήρθατε στην Aroma Pack


Η εταιρεία μας πιστοποιημένη με ISO 22000:2005 ασφάλειας τροφίμων ξεκίνησε το ταξίδι της το 2017 με έδρα το Βόλο. Στόχος μας η δημιουργία ενός συσκευαστηρίου που θα λαμβάνει υπόψην τις ανάγκες του μικρού και μέσου παραγώγου ώστε να προωθήσει τα προϊόντα του σε αντάξια της ποιότητας τους τιμές.

Στην εταιρία μας πιστεύουμε ότι ένα ποιοτικό προϊόν μπορεί να βρει το δρόμο του στην αγορά μέσω τις σωστής συσκευασίας και να ανταμειφθεί με αυτό που πραγματικά αξίζει και όχι σε χαμηλές τιμές υπερχοντρικής.

Για να γίνει αυτό πράξη προσπαθούμε να δημιουργήσουμε συσκευασίες που θα αναδείξουν το προϊόν σας ενώ ταυτόχρονα θα κλείσουν και θα διατηρήσουν όλα τα αρώματα και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους αναλλοίωτα.

Σύγχρονος προσπαθούμε να κάνουμε "δυνατή" την συσκευασία ακόμα και σε μικρές ποσότητες ώστε να γίνετε εφικτό ένας μέσος παράγωγος να μπορεί να συσκευάσει το προϊόν του δημιουργώντας πραγματική υπεραξία χωρίς τους περιορισμούς τις ελαχίστης παραγγελίας που ορισμένες φόρες κάνουν απαγορευτική κάθε προσπάθεια για συσκευασία.

Ο παράγωγος πλέον σε συνεργασία με την εταιρεία μας μπορεί να γίνει ο ίδιος διαπραγματευτής της τιμής στην οποία θα φτάσει στα ράφια των τελικών σημείων πώλησης.

Τέλος η επιλογή τις κατάλληλης συσκευασίας για την ανάλογη αγορά αποτελεί το βασικό παράγοντα για την εμπορική επιτυχία του προϊόντος σας.

Στην AROMAPACK οι πελάτες μας είναι και συνεργάτες και θα κάνουμε τα πάντα για μια επιτυχημένη συσκευασία για την οποία θα βρούμε και την ανάλογη αγορά ώστε να προωθηθεί το προϊόν σας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί το δρόμο για την επιτυχή ανάδειξη των προϊόντων σας στις σωστές αγορές είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού.